Tekstschrijver

Schrijven. Het is mijn grote passie en ik ben er goed in. En wat is er nou mooier dan van je passie je werk maken? Dus bij deze bied ik mijn diensten als schrijver graag aan jou aan.

Want misschien wil je wel graag een mooi verhaal vertellen, maar heb je nu eenmaal niet zo’n vlotte pen?

Of waag je zelf wel een poging, maar wil je graag dat een geoefend oog nog eens kritisch naar je tekst kijkt en deze naar een hoger niveau tilt?

Ik help je graag met schrijven en redigeren. Want niets is zo krachtig als een goed verhaal. Maar hoe trek je de aandacht in een wereld vol woorden? Hoe schrijf je een tekst die de lezer boeit en raakt? Helder. Duidelijk. Toegankelijk. Verleidelijk. Prikkelend. Inspirerend. Overtuigend.

Schrijven zit me in het bloed. Mijn studie journalistiek gaf me een stevig fundament. Met het schrijven van vele soorten teksten, voor mijzelf en voor anderen, stapelde ik daar een kleurrijke verzameling aan bouwstenen bovenop. En een vleugje natuurlijk talent als het cement daartussen? Dat schijnt me te zijn gegeven. Net als mijn “luisterend oor en sprankelend oog”, zoals iemand me eens schreef. Dus vooruit, die gooi ik bij deze ook in de aanbieding. Zodat ik je met een mooie mengeling van talenten, opleiding en bijna dertig jaar schrijfervaring kan helpen om een helder en krachtig verhaal neer te zetten.

Kort, bondig en informatief. Of meer beeldend en verhalend. Het maakt niet uit om wat voor tekst het gaat. Het kan een levensverhaal zijn. Een zakelijke tekst. Een artikel, column of blog. Voor een website, nieuwsbrief, folder, brochure, gids, rapport, krant of tijdschrift. Noem maar op. Ik heb ze allemaal in mijn bagage.

Kosten: de kosten zijn afhankelijk van het soort en de omvang van de tekst. Neem contact met me op voor een offerte op maat.

Heb je een schrijvershand nodig? Bel of mail me.