Persoonlijke coaching

Zijn er dingen die niet lekker lopen in je leven en werk? Zou je graag met minder moeite en meer ontspanning willen leven en werken? In een persoonlijk coachingstraject help ik je graag zelf te gaan ontdekken en ervaren hoe de kracht van liefde je kan helpen om je leven en werk in de flow te brengen.

Als je hart je hoofd laat gaan

Liefde haalt het beste in jezelf zonder inspanning naar boven. In de coaching help ik je om meer vanuit je hart te gaan leven en werken. Vanuit je ware essentie, je ware zelf, dat in wezen liefde is. Je hart is de bron van ware kennis, ware kracht en waar geluk. Als je je hart volgt, dan volgt de rest vanzelf!

Je hoofd, je denkmodus, zit je vaak in de weg om je hart te volgen. Om werkelijk en volledig jezelf te zijn. In de coaching help ik je om hoofd en hart met elkaar te verbinden. Bijvoorbeeld door negatieve overtuigingen te (h)erkennen en los te laten die je in de weg zitten om je dromen waar te maken.

Een proces van binnenuit met hulp van buitenaf!

Persoonlijke ontwikkeling is een proces van binnenuit, maar soms heb je daarbij wat hulp nodig van buitenaf. Als coach ben ik een betrokken en aandachtige begeleider van jouw persoonlijke proces. Iemand die zonder oordeel naar je luistert, je ziet, de vinger op de zere plek kan leggen en je kan helpen om te groeien in bewustZIJN. Ik zet mijn brede kennis en ervaring met zowel westerse als oosterse methoden en wijsheden daarbij in.

Kosten: Persoonlijke coaching kost per sessie € 75 (incl. 21% btw) voor particulieren en € 100 (excl. 21% btw) voor organisaties (dit betreft persoonlijke coaching op het werk). De duur van een sessie is ongeveer 1 tot 1,5 uur. Bij annulering minder dan 24 uur voor aanvang van de sessie worden de kosten in rekening gebracht.
Locatie: De coaching vindt plaats in het Yoga & Healing centrum in Oudeschoot (kijk hier voor adresgegevens). Of wat betreft persoonlijke coaching op het werk: in het Yoga & Healing centrum of op je werklocatie.

Neem voor coaching contact met me op.