Managementboek.nl: “Liefdevol organiseren is een erudiet boek. Niet alleen heeft Roelien Dekker een kleine tweehonderd bronnen gebruikt, maar zij weet al dat gedachtegoed op een prettige en toegankelijke manier de revue te laten passeren. Haar boek is een stevige tegenhanger voor de versleten lineaire en rationele werkwijze in organisaties die nog altijd uitgaat van maakbaarheid, gescheidenheid, macht en beheersing. Daarvoor moet de auteur regelmatig het rationele pad verlaten, wat dan weer niet gemakkelijk onder woorden te brengen is. Kortom, een heerlijke en rijke bundel die wel iets met je doet!”

Coaching op het werk

Zijn er dingen die niet lekker lopen in je team of je eigen bedrijf? Met een coachingstraject op het werk help ik je graag zelf te gaan ontdekken en ervaren hoe de kracht van liefde je team of je eigen bedrijf in de flow kan brengen. Zodat je met minder moeite en meer ontspanning de beste resultaten kunt bereiken.

Liefdevol organiseren

De coaching is gebaseerd op mijn boek Liefdevol Organiseren. Daarin beschrijf ik hoe de kracht van liefde – de kracht van LoslatenOvergaveVertrouwenEenheid (LOVE) – het beste in mensen en organisaties zonder inspanning naar boven kan halen.

De vier pijlers van mijn boek en mijn manier van coachen zijn:

Loslaten: Neem afscheid van oude overtuigingen en werkwijzen die je niet langer dienen. Leer op een andere manier kijken, denken en handelen.

Overgave: Volg je hart. Kijk, denk en handel vanuit je ware zelf, je ware talenten, je ware drijfveren. En haal daarmee een enorm potentieel in jezelf en je team of eigen bedrijf naar boven.

Vertrouwen: Organiseer vanuit een stevige basis van vertrouwen: een essentieel fundament voor ontwikkeling en transformatie. Geef mensen ruimte en vrijheid om de creativiteit te bevorderen en de betrokkenheid te vergroten.

Eenheid: Leer te kijken, denken en handelen vanuit het geheel. Versterk het gevoel van eenheid en verbondenheid. Benut de kracht van co-creatie. Verbind hoofd en hart met elkaar om de juiste balans te vinden.

Hoofd en hart verbinden

Ons hoofd zit ons vaak in de weg om onze dromen waar te maken. In de coaching help ik (mensen in) teams en bedrijven om meer vanuit het hart te werken. Het hart is de bron van ware kennis, ware kracht en waar geluk. Als je je hart volgt, dan volgt de rest vanzelf. Liefde en geluk vormen namelijk de basis voor succes, en niet andersom!

In mijn coaching breng ik organisaties voorbij de korte termijn oplossingen en oppervlakkige veranderingen. Op de langere termijn leveren die maar weinig op en ze kosten een organisatie uiteindelijk heel veel geld. Ik streef naar een wezenlijke transformatie op een dieper niveau, zowel op een persoonlijk niveau als in het groepsproces.

Betrokken en aandachtige begeleider

Als coach ben ik een betrokken en aandachtige begeleider van het proces. Iemand die luistert, observeert, de juiste vragen stelt, de vinger op de zere plek kan leggen en verborgen potenties naar de oppervlakte weet te brengen. Daarbij zet ik mijn brede kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling in. Als coach stel ik mij niet op als een externe expert die vertelt wat dé juiste manier is, want die bestaat simpelweg niet. Ik help jou en je organisatie of team te ontdekken en ervaren welke manier het beste bij jullie past, want dat is de meest succesvolle manier.

Kosten: De kosten van teamcoaching zijn afhankelijk van het te volgen traject. Neem persoonlijk contact met me op voor een vrijblijvende afspraak, zodat we kunnen bespreken wat de wensen zijn. Om samen te komen tot een coachingstraject op maat.

Neem voor een coachingstraject op maat contact met me op.

Het is mogelijk een coachingstraject op het werk te combineren met persoonlijke coachingsgesprekken. Kijk hiervoor ook naar persoonlijke coaching.