Neerdalen in eigenheid

Neerdalen in eigenheid. Gedichten over de liefde en het leven is een bundeling van gedichten die ik in de loop van de jaren heb geschreven. Voor mezelf. En soms voor een ander die ik lief heb. Omdat ik hou van woorden. En het verwoorden van wat in mij leeft. Het zijn die woorden die mij troost bieden. Helderheid brengen. Gedachten vormen. Bewuster maken. Chaos ontwarren. Verdriet verlichten …

Kortom, het zijn die woorden die mij de LIEFDE doen voelen. In al haar vormen, in al haar gedaanten.

Ik wil ze graag met jullie delen. Omdat we weliswaar zo verschillend en uniek zijn, maar toch ook vaak zo gelijk in wat ons beroert en ontroert. Omdat we het diep vanbinnen allemaal wel weten, in die oneindige bron van wijsheid in onszelf, maar het in ons dagelijkse leven helaas ook vaak weer vergeten.

Ik hoop dat mijn gedichten een moment van herinnering voor je mogen zijn. Een moment van stilte, aandacht, ontroering, herkenning, of wat dan ook.

Neerdalen in eigenheid bevat 30 gedichten. 61 pagina’s in pocketformaat (A6 formaat), gebonden. Makkelijk overal mee naartoe te nemen. En een ideaal cadeautje om aan iemand te geven.

Je kunt het boekje alleen bij mij bestellen (het is niet verkrijgbaar via de boekwinkels). Wees er snel bij, want de oplage is beperkt!

De prijs is €12 (exclusief verzendkosten).

Je kunt je bestelling aan mij doorgeven door een mail te sturen naar roelien@liefdevolorganiseren.nl.

Kom gerust langs om je bestelde boekje(s) bij mij op te halen, zeker gezien de drukte bij de postbezorging in de decembermaand. Dan heb je je boekje(s) meteen in huis en betaal je bovendien geen verzendkosten. 

INKIJK